Werkwijze

Hoe ga ik te werk?Voor we aan een eerste gesprek beginnen, vul je een uitgebreide vragenlijst in omtrent je gezondheid, levensgewoonten en huidige voedingspatroon. Deze ontvang je per mail en bezorg je me ingevuld terug.


Op die manier kan ik me goed voorbereiden en besparen we veel tijd tijdens het eerste consultatiegesprek.


Een eerste gesprek duurt gemiddeld anderhalf tot 2 uren. Deze tijd heb ik nodig om voldoende diepgaande informatie te verzamelen over jou en om al je vragen te beantwoorden. Daarnaast krijg je een uitgebreid info pakket mee over hoe we jouw uitdagingen aanpakken. Bij dit pakket horen o.a. een dagschema, recepten, tips, een boodschappenlijst, te verwachten reacties, hoe introduceer je de nieuwe levensstijl in je sociale leven etc. Wanneer je kiest voor een stress managment gesprek ontvang je afhankelijk van de gekozen methode ook alle informatie om deze techniek verder thuis toe te passen.

Tarieven 

  • Het tarief voor een eerste uitgebreid gesprek of in voeding of in stress managment is 199 euro.

  • Vervolgafspraken zijn 50 euro per begonnen half uur.

Alle antwoorden op je vragen vind je doorgaans terug in mijn boek (niet inbegrepen in de prijs) en het infopakket dat je meekrijgt. Toch nog vragen? Bundel deze en bewaar ze voor jouw vervolgconsult. In geval van dringende noodzaak, mag je me uiteraard kosteloos mailen.


Een tweede opvolg gesprek duurt doorgaans een half uur tot een uur. De vervolgafspraken vallen met een tussentijd van twee à drie maanden. Op deze manier is het voor de meeste mensen zowel financieel als in tijd haalbaar.


Het goed nakomen van geplande afspraken is van belang. We gaan ervan uit dat je alleen voor zeer dringende aangelegenheden de afspraak annuleert of verplaatst en dat minstens 48 uren van tevoren doet. Omwille van dit wederzijdse respect zien wij ons genoodzaakt om afspraken die niet minimaal 48 uur voor aanvang van de consultatie zijn afgemeld, aan te rekenen als een volledige consultatie. Door onaangekondigd niet op te dagen of te laat te verplaatsen of annuleren, tref je niet alleen de therapeut maar ook de andere wachtenden die graag jouw plaats hadden ingenomen.


Ik kijk er naar uit om je te mogen begeleiden in je pad naar optimale gezondheid en zelfheling op alle niveaus.