Privacy

PRIVACY


Miek Maes - Gezondheidscentrum respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Miek Maes - Gezondheidscentrum of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.


Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Miek Maes - Gezondheidscentrum of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.


We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen. De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.


Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.


Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt. Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden. Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.


We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:


Miek Maes - Gezondheidscentrum

Heidestraat 104, 3590 Diepenbeek

011 74 78 37

info@miekmaes.be


DISCLAIMER

Miek Maes studeerde orthomoleculaire geneeskunde en is daarbij geen gediplomeerd arts, chiropractor, osteopaat, diëtist, apotheker, psycholoog, psychotherapeut of andere medisch erkende beroepsbeoefenaar, beoefenaar of leverancier van welke aard dan ook. Miek Maes geeft geen medisch, psychologisch of ander professioneel advies of behandeling, noch geeft of schrijft zij geen medische diagnose, behandeling, medicatie of remedie voor. 


De informatie op en toegankelijk vanaf deze pagina / website is alleen voor informatieve doeleinden en mag niet worden beschouwd als gezondheidsadvies of medische diagnose, behandeling of voorschrijven. Geen van deze informatie mag worden beschouwd als een belofte van voordelen, een claim van genezingen, een wettelijke garantie of een garantie van te behalen resultaten. Deze informatie is niet bedoeld als vervanging voor advies van uw arts of andere beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg, of kennisgevingen of instructies op of op een productetiket of verpakking. U mag deze informatie niet gebruiken voor diagnose of behandeling van gezondheidsproblemen of voor het voorschrijven van medicatie of andere behandelingen. U moet een arts raadplegen voordat u de huidige medicatie, behandeling of zorg wijzigt of stopzet, een dieet, lichaamsbeweging of suppletie programma start, of als u een gezondheidsprobleem heeft of vermoedt.


Het FAVV heeft geen enkele verklaring, bewering of verklaring op of via deze pagina / website geëvalueerd of toegankelijk gemaakt. Evenmin heeft de FAVV enig voedsel, product of dienst geëvalueerd die wordt vermeld op of beschikbaar is via of via deze pagina / website. Geen enkel voedsel, product of dienst vermeld op of beschikbaar via of via deze pagina / website is bedoeld om ziekten te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.


Deze pagina / website kan links bevatten naar andere bronnen op internet. Deze links worden aangeboden als citaten en hulpmiddelen om u te helpen bij het identificeren en lokaliseren van andere internetbronnen die van belang kunnen zijn, en zijn niet bedoeld om aan te geven of te impliceren dat Miek Maes, aanbeveelt, ondersteunt, sponsort of op enigerlei wijze is aangesloten of geassocieerd met een persoon of entiteit die is gekoppeld aan die links, of is wettelijk gemachtigd om een ​​handelsnaam, geregistreerd handelsmerk, logo, wettelijk of officieel zegel of auteursrechtelijk beschermd symbool te gebruiken dat in de links kan worden weergegeven.


U kunt ook contact met me opnemen via mijn website op www.miekmaes.be