Huid - Evolve Organic Beauty producten

EVOLVE ORGANIC BEAUTY huidverzorgingsproducten


EVOLVE ORGANIC BEAUTY is een award winning, (in totaal hebben ze de laatste jaren 29 awards gewonnen!) organic skincare merk, met liefde en volledig artisanaal gemaakt in Engeland, veganistisch, milieuvriendelijk geproduceerd en nooit getest op dieren. Alle producten van Evolve Beauty worden in kleine batches gemaakt om de hoogste versheidsgraad te garanderen. Dit zorgt ervoor dat de kostbare antioxidanten in de natuurlijke oliën, butters en extracten extra vers zijn. Elk Evolve product draagt de naam van de medewerker die het product heeft gemaakt. Je koopt dus een flesje vol persoonlijke zorg en passie.


OOK GESCHIKT VOOR GEVOELIGE HUIDEN

Evolve gebruikt geen parabenen, SLS of SLES, minerale olieën, siliconen en kunstmatige kleur- of geurstoffen.


EVOLVE BETER

Wij kiezen voor 'groene wetenschap', de kracht van planten, boven synthetische alternatieven. Laura en Violaine in ons ontwikkelingsteam hebben samen meer dan 30 jaar ervaring in het formuleren van natuurlijke producten die werken.


GEZONDER WORDEN

Wij geloven dat onze natuurlijke en biologische ingrediënten gezonder zijn voor de huid en we gebruiken ze waar mogelijk. U kunt het percentage natuurlijke ingrediënten zien op het etiket van elk product dat u bij ons koopt.


DUURZAME LEVENSSTIJL

Evolve kiest voor gerecycleerde verpakkingen voor alle producten: de glazen flesjes zijn gemaakt van gerecycleerd glas. De PET-flesjes zijn gemaakt van 75% gerecycleerd plastic en zijn opnieuw recycleerbaar. Alle producten zijn vegan, dierproefvrij en ecologisch verantwoord.

HET VERHAAL VAN DE STICHTER LAURA

"Ik heb Evolve in 2009 gelanceerd, geïnspireerd door mijn eigen reis naar een gezond leven en de overtuiging dat bedrijven goed moeten doen, niet alleen goed moeten doen. Ik heb natuurlijke en biologische voedings- en schoonheidsproducten altijd al nuttig gevonden, omdat ze me hielpen op mijn weg naar een betere huid. 

Evolve is ontworpen om het makkelijk te maken voor mensen om een beetje gezonder en groener te worden in hun dagelijks leven. We maken onze producten met de hand in onze eco-studio, en ik ben zeer betrokken bij de creatie van elk Evolve product om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan onze hoge normen en werken voor jou, en de planeet."Ontdek deze prachtige producten in mijn webshop: https://miekmaes.be/webshop/#!/huid---evolve-organic-beauty