Dr. Alkaitis

Dr. Alkaitis - De biologische huidverzorging 


‘If you can’t eat it, don’t put it on your skin’, is het motto van de in Amerika woonachtige dr. Saulius Alkaitis; de man achter deze holistische productenlijn. Alle producten zijn dan ook zo zuiver dat ze eetbaar zijn. Zonder chemische, synthetische, genetisch gemanipuleerde ingrediënten, ze zijn volledig biologisch en natuurlijk.

Wie is Dr. Alkaitis?
Dr. Alkaitis heeft een Phd in fysische scheikunde, een bachelor in scheikunde & chemische ingenieurstechnieken en is tevens opgeleid in moleculaire biologie, ethnofarmacologie en farmacologie. Hij heeft onderzoek gedaan met vier Nobelprijs winnaars.


Voor welke huiden zijn de producten geschikt?
De producten zijn geschikt
voor alle huidtypen (vrouwen en mannen) en ideaal voor huid met acne, rosacea, gevoelige, beschadigde, pigmentgevoelige en rijpere huid. Er zijn diverse beroemdheden en topmodellen die fan zijn van dr. Alkaitis producten.

Voor de verschillende huidtypen bestaan geen aparte lijnen. Onze lijn is enorm uitgebalanceerd en geschikt voor alle huidtypen. De huid is een slim orgaan en haalt exact datgene uit onze verzorgingsproducten dat het op dat moment nodig heeft. Elke huid is anders en ook de leefomgeving en het seizoen zijn van invloed en de behoefte verschilt dus van dag tot dag. 


Welke ingrediënten?
De producten bevatten 
alleen ‘levende’ ingrediënten. Dat houdt in dat de hele plant wordt gebruikt en geen ‘plant-derived’ ingrediënten waarbij alleen het zogernaamde werkzame ingrediënt uit een plant gehaald wordt.


Dr. Alkaitis gaat hierbij uit van de kracht van de plant en gebruikt deze in volledige en natuurlijke staat. De huidverzorgingsproducten zijn rijk aan hoogwaardige extracten die bij productie nooit hoger dan lichaamstemperatuur worden verwarmd. Zo blijft de therapeutische, medicinale werking behouden. In plaats van water gebruikt Dr. Alkaitis 100% biologisch gecertificeerde Aloë Vera als basis.


De ingrediënten en producten worden nooit getest op dieren, worden met de hand in kleine batches in eigen beheer gemaakt om aan de hoogste kwaliteitseisen van Dr. Alkaitis zelf te kunnen voldoen. 


Hoe te gebruiken?

Download hier het stappenplan per huidtype of huidprobleem.

Download hier de gebruiksaanwijzing per product.


Miek Maes


"Iedereen heeft het recht om gezond en vitaal door het leven te gaan. Ik help je graag om dit te bereiken."

Een impressie

Contacteer mij

Heidestraat 104,

3590 Diepenbeek


info@miekmaes.be

011/ 74 78 37

Copyright @ All Rights Reserved