Huid

Huid verzorgingen


" A beautiful skin, is a balanced and healthy skin" - Miek Maes

Voor een stralende huid is het belangrijk deze te verzorgen met alleen de beste ingrediënten. Zo voorkom je dat je lichaam vrije radicalen aanmaakt, die zorgen dat je huid sneller veroudert. De biologische gelaatsverzorging met producten van Likami bieden een selectie van de puurste ingrediënten ter wereld. Ontwikkeld op basis van een combinatie van moderne wetenschap en oeroude kennis over werkzame bestanddelen van planten, bieden deze verzorgingen je huid het allerbeste. 

Elke behandeling wordt aangepast aan de noden van de huid: acne, rosacea, psoriasis, pigmentvlekken, eczeem, gevoelige huid, droge huid, gemengde huid, vette huid, vitiligo…..


Facial Basic - vanaf 85€  (40 min.)

Een dieptereiniging met de Likami Cleanser, aangevuld met een microdermabrasie behandeling op maat van jouw huid. Met de ionotoforese techniek worden dan serums diep in de huid gesluisd. Deze worden op maat gemaakt afhankelijk van jouw huidbehoefte. Als afsluiter een heerlijk masker uit het Likami gamma. Eventueel een basis make up met de minerale make up van Mii.

Facial Luxe - 125€  (1 uur)

Een dieptereiniging met de Likami Cleanser, aangevuld met een microdermabrasie behandeling op maat van jouw huid. Met de ionotoforese techniek worden dan serums diep in de huid gesluisd. Deze worden op maat gemaakt afhankelijk van jouw huidbehoefte.

Nu de huid helemaal toegankelijk is gemaakt, volgt een behandeling met licht therapie. Als afsluiter een heerlijk masker uit het Likami gamma. Eventueel een basis make up met de minerale make up van Mii.

Decollete behandeling vanaf 65€  ( + 20 min.) 
Bij elke behandeling is het mogelijk deze uit te breiden met een aangepaste behandeling voor je decollete. 


Aansluitend op deze behandelingen is het aan te raden om ook thuis je huid verder te verzorgen met de producten die ingaan op jouw huidnoden. Vraag mijn advies of shop ze hier. 


Voel je vrij om een afspraak met me te maken en te ontdekken hoe jouw huid kan verbeteren.