Testen

Testen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meten is weten

 

Wil je je levensstijl graag aanpassen? Ben je op zoek naar veranderingen op vlak van voeding, beweging of omgang met stress en weet je niet waar te beginnen?

Dankzij de uitgebreide testen en onderzoeken waar Miek Maes mee werkt, weten we snel te bepalen welke de eerste en meest juiste stap voor jou is om te zetten.

 

 

Zachte testen en onderzoeken

 

 

  • Het voedingsonderzoek laat zien waar jouw lichaam op reageert qua voeding. Er worden maar liefst 270 voedingsmiddelen onderzocht.

 

 

  • De stress - test is een uitgebreide vragenlijst waarbij de onderzoeker een duidelijk beeld krijgt van jou als persoon, van jouw persoonlijkheid en karakter maar ook van waar het schoentje knelt in de omgang met stress.

 

 

  • Hormoon profilering. Dankzij een uitgebreide lichaamsmeting komen we te weten waar je eventuele hormonale disbalansen hebt. Deze disbalans kan opgelost worden door middel van het juiste voedingsplan, aangepaste bewegingsvormen en eventueel suppletie.

 

 

  • Bewegings - profiel of assessment: We laten je verschillende houdingen aannemen en oefeningen doen waaruit we kunnen afleiden hoe het met jouw bewegingspatroon gesteld is. Mogelijke uitdagingen op vlak van mobiliteit en stabiliteit gaan we aanpakken door een aangepast trainingsschema voor jou te maken.
miek maes

Isabelle Dupon:

 

"Wat waan ik me gelukkig dat ik de stress test en de bewegingsanalyse bij jou liet doen. Zo heb ik eindelijk meer zicht op de werking van mijn lichaam. En wat fijn dat je mijn trainingen daardoor zo persoonlijk kon maken. Ik voel me veel beter dan ik me ooit in jaren gevoeld heb. En ik kan weer bewegen! “

Miek Maes

 

"Iedereen verdient het om bruisend en vitaal door het leven te gaan."

 

Ben je even de weg kwijt en krijg je jezelf niet op de rails gezet? Neem vrijblijvend contact met me om te voelen of ik je de juiste wegwijzers kan bezorgen.

Laatste nieuws

 

Holistic Personal Training voor dames.

 

Nutrition for performance. Cursus. 21 & 22 april 2018.

 

Philip Vandecruys als bewegingstherapeut bij Gezondheidscentrum

Neem contact met me

 

Heidestraat 104, 3590 Diepenbeek

 

 

Telnr.: 0032 11 74 78 37

Copyright @ All Rights Reserved