Bewegingsscan

BEWEGINGSSCAN

 

Om een goed en persoonlijk trainingsprogramma samen te stellen, vinden wij het erg belangrijk dat we achterhalen hoe jij beweegt. Aan de hand van deze test weten we al snel waar jij met uitdagingen zit in je bewegingsprofiel en kunnen we een op maat gemaakt trainingsprogramma op stellen om jouw persoonlijke doelen te behalen.

 

Stabiliteit & Mobiliteit testen

 

Dankzij een uitgebreide test waarbij we jouw bewegingsprofiel bekijken, kunnen we het beste trainingsprogramma op jouw maat maken.

 

Tijdens deze test laten we jou verschillende houding aannemen alsook verscheidene bewegingen uitvoeren. Aan de hand van de mate waarin je deze wel of minder of niet kan uitvoeren, weten we waar mogelijke knelpunten zitten.

 

Wanneer we opgespoord hebben waar mogelijke spieren stram geworden zijn of bepaalde bewegingen niet haalbaar zijn, wordt duidelijk, voor ons als personal trainer, waar we extra aandacht aan dienen te besteden in jouw persoonlijke trainingsprogramma..

 

Dankzij een op jouw maat gemaakt trainingsschema kunnen we dan aan de slag om jouw mobiliteit, stabiliteit en uithouding te gaan verbeteren. Maar ook om jouw persoonlijke doelen te behalen.

 

Deze doelen kunnen variƫren van afslanken, uithouding verbeteren, sterker worden, meer spiermassa bekomen, pijnvrij kunnen bewegen, in je kracht komen te staan, dagdalgelijkse bewegingen zinvoller maken etc...

Miek Maes

 

"Iedereen verdient het om bruisend en vitaal door het leven te gaan."

 

Ben je even de weg kwijt en krijg je jezelf niet op de rails gezet? Neem vrijblijvend contact met me om te voelen of ik je de juiste wegwijzers kan bezorgen.

Laatste nieuws

 

Holistic Personal Training voor dames.

 

Nutrition for performance. Cursus. 21 & 22 april 2018.

 

Lichen Sclerosus genezen! Mail me voor het gratis protocol!

Neem contact met me

 

Heidestraat 104, 3590 Diepenbeek

 

 

Telnr.: 0032 11 74 78 37

Copyright @ All Rights Reserved