Beweging

 

Holistic Personal Training voor dames

Als het gaat om Personal Training gaat, heeft elke klant haar eigen doelen, behoeften en verwachtingen. De holistische benadering betekent dat ik tracht rekening te houden met alle facetten van wie jij bent en niet alleen met je "spieren".

 

Je persoonlijke doelen bepalen hoe een programma er zal uitzien. Maar ook het geheel, hoe jij je voelt, hoe jij ademt, hoe jij in het dagdagelijkse beweegt, welke delen van je lichaam minder mobiel zijn en waarom.Tijdens mijn meer dan 10 jaar ervaring in gezondheidsaanpak heb ik met diverse groepen van vrouwen gewerkt: zwangere vrouwen, nieuwe moeders, mensen die last hebben van aanhoudende gezondheidsproblemen, drukke business women, personal trainers, huismama's, artsen en professionals in de gezondheid, olympische atleten ..... om er maar een paar te noemen...

 

Mijn sessies zijn altijd uniek en gevarieerd en mijn doel is om je energiek, gemotiveerd en tevreden naar huis te laten gaan. Sporten zou een plezierig onderdeel van je leven mogen zijn, niet iets waar je bang voor bent. En dat mijn klanten het zo kunnen ervaren als een blijvende verandering in hun leven, is de reden dat ik dit doe.

 

 

  • Je start met een intakegesprek waarin ik met jou je doelen doorneem en je dan uitleg wat haalbaar is en wat een uitdaging kan zijn.

 

  • In de volgende stap (bewegingsscan) check ik jouw fysieke toestand en kijk na of er beperkingen zijn in mobiliteit en stabiliteit. Aan de hand van deze situatie stel ik een persoonlijk trainingsprogramma samen om jouw doelen te behalen.

 

  • Doelen kunnen zijn: fitter voelen, figuur verbetering, sterker worden, uithouding verbeteren...

 

  • Al mijn dames ervaren dat ze meer in hun persoonlijke kracht komen te staan. En dat is het ultieme doel.

 

Vervolg Traject

Dan kan er een vervolgtraject ontstaan waarbij ik je 1 x of wanneer nodig in de maand opvolg en voor jou een nieuw trainingsprogramma uitwerk zodat jij weer verder kan in mijn trainingsstudio, bij jouw thuis of in een andere gym.

Miek Maes

 

"Iedereen heeft het recht om gezond en vitaal door het leven te gaan. Ik help je graag om dit te bereiken."

Een impressie

Contacteer mij

Heidestraat 104,

3590 Diepenbeek

 

info@miekmaes.be

011/ 74 78 37

Copyright @ All Rights Reserved