Werkwijze

Hoe ga ik te werk?Voor we aan een eerste gesprek beginnen, vul je een uitgebreide vragenlijst in omtrent je gezondheid, levensgewoonten en huidige voedingspatroon. Deze ontvang je per mail en bezorg je me ingevuld terug.


Op die manier kan ik me goed voorbereiden en besparen we veel tijd tijdens het eerste consultatiegesprek.


Een eerste gesprek duurt doorgaans twee uurtjes. Deze tijd heb ik nodig om voldoende diepgaande informatie te verzamelen over jou en om al je vragen te beantwoorden. Daarnaast krijg je uitgebreide informatie mee over hoe we jouw uitdagingen gaan aanpakken. Bij dit pakket horen ook recepten en tips over waar je de geadviseerde voeding en dergelijke kan vinden.


Het tarief is 37,5 euro per begonnen half uur. Het eerste intake gesprek is 150 euro. 


Na onze eerste ontmoeting wordt er, afhankelijk van de gezondheidsuitdagingen waar je mee kampt, een nieuwe afspraak ingepland doorgaans binnen de 6, 8 à 12 weken. Je hebt de nodige info meegekregen tijdens onze eerste ontmoeting, zodat het niet nodig is om op korte termijn  terug langs te komen. Vragen kunnen via mail gesteld worden en voor dringende vragen of problemen, kan je me via andere kanalen bereiken.


Het goed nakomen van geplande afspraken is van belang. We gaan ervan uit dat je alleen voor zeer dringende aangelegenheden de afspraak annuleert of verplaatst en dat minstens 24 uren van tevoren doet. Omwille van dit wederzijdse respect zien wij ons genoodzaakt om afspraken die niet minimaal 24 uur voor aanvang van de consultatie zijn afgemeld, aan te rekenen als een volledige consultatie. Door onaangekondigd niet op te dagen of te laat te verplaatsen of annuleren, tref je niet alleen de therapeut maar ook de andere wachtenden die graag jouw plaats hadden ingenomen.


Een tweede opvolg gesprek duurt doorgaans een half uur tot een uur. De vervolgafspraken vallen met een tussentijd van twee à drie maanden. Op deze manier is het voor de meeste mensen zowel financieel en als qua tijd haalbaar. Ik kijk er naar uit om je te mogen begeleiden in je pad naar optimale gezondheid.

Miek Maes


"Iedereen heeft het recht om gezond en vitaal door het leven te gaan. Ik help je graag om dit te bereiken."

Een impressie

Contacteer mij

Heidestraat 104,

3590 Diepenbeek


info@miekmaes.be

011/ 74 78 37

Copyright @ All Rights Reserved