Spreker

MIEK MAES

HALLO!

Ik startte mijn carrière als journaliste in het Belgische medialandschap. Na een 5-tal jaren zei ik de media vaarwel en koos ik ervoor om mijn passie te volgen. Namelijk gezondheid, beweging, psyche en voeding en begon ik een compleet herscholingsprogramma.

 

Orthomoleculaire geneeskunde, kinesiologie, emotioneel freedom technique, natuurlijke voedingsleer, personal training en coaching en zo veel meer, vormen nu de basis waarop ik mensen help. Gedreven door mijn belangstelling voor de holistische en natuurlijke aanpak van gezondheidsproblemen, opende ik in 2007 mijn Gezondheidscentrum.

 

Naast de één op één coaching hou ik er ook van om mensen te inspireren tijdens grotere ontmoetingen in workshops, cursussen, lezingen, seminares en dergelijke meer.

 

Ik wil graag mijn kennis met jullie delen en kan op maat een workshop of seminar of avondvullend programma maken dat aanleunt bij alle thema's rond voeding, gezondheid, emoties, stress, huid en beweging .

 

Neem gerust contact met me op indien je me wenst uit te nodigen in je bedrijf of op een locatie waar ik je gasten kan laten kennis maken met het te behandelen onderwerp.

Miek Maes

 

"Iedereen verdient het om bruisend en vitaal door het leven te gaan."

 

Ben je even de weg kwijt en krijg je jezelf niet op de rails gezet? Neem vrijblijvend contact met me om te voelen of ik je de juiste wegwijzers kan bezorgen.

Laatste nieuws

 

Holistic Personal Training voor dames.

 

Nutrition for performance. Cursus. 21 & 22 april 2018.

 

Philip Vandecruys als bewegingstherapeut bij Gezondheidscentrum

Neem contact met me

 

Heidestraat 104, 3590 Diepenbeek

 

 

Telnr.: 0032 11 74 78 37

Copyright @ All Rights Reserved