Voeding

VOEDING

Gepersonaliseerd advies

 

Om je terug wegwijs te maken in wat voor jouw lichaam en geest de meest zinvolle voeding is, kan je bij mij terecht. Dankzij mijn jarenlange praktijkervaring met voeding en mijn studies in orthomoleculaire geneeskunde en vele andere studies, kan ik je helpen je weg terug te vinden in de voedingswereld.

 

Samen met jou bekijk ik gedetailleerd je voedingspatroon en gaan we samen kijken welke mogelijke klachten je hebt. Wanneer deze gelinkt kunnen zijn aan voeding, zal ik ze voor jou detecteren en gaan we een haalbare levensstijl voor jou in kaart brengen..

 

Ook je spijsverteringsstelsel gaan we terug optimaliseren zodat je wat je eet ook werkelijk opneemt en omzet in de nodige bouw -en brandstoffen voor jouw lichaam en geest. Om je lichaam een boost te geven en tekorten die gecreƫerd zijn met de jaren aan te vullen, kan het soms ook nodig zijn om tijdelijk extra vitaminen, mineralen en kruidenproducten in te nemen. Ook hier geef ik je gepersonaliseerd advies in.

Stappenplan

 

  • Achterhalen of er voedingsreacties zijn.
  • Gepersonaliseerd voedingsplan opstellen.
  • Eventuele tekorten aanvullen.

 

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Miek Maes

 

"Iedereen verdient het om bruisend en vitaal door het leven te gaan."

 

Ben je even de weg kwijt en krijg je jezelf niet op de rails gezet? Neem vrijblijvend contact met me om te voelen of ik je de juiste wegwijzers kan bezorgen.

Laatste nieuws

 

Holistic Personal Training voor dames.

 

Nutrition for performance. Cursus. 21 & 22 april 2018.

 

Philip Vandecruys als bewegingstherapeut bij Gezondheidscentrum

Neem contact met me

 

Heidestraat 104, 3590 Diepenbeek

 

 

Telnr.: 0032 11 74 78 37

Copyright @ All Rights Reserved