Stress test

STRESS TEST

 

 

Regelmatig maak ik gebruik van een vragenlijst - een test die opgesteld werd door Dr. Braverman. Deze test geeft weer wat iemand zijn "karakter" en dus "natuur" is en waar mogelijk onbalansen zitten.

miek maes

Stappenplan

 

  • Je vertelt je verhaal
  • Je neemt de test af
  • We bepalen welke therapie het meest geschikt is voor jou
  • We gaan samen aan de slag
  • Je krijgt oefeningen mee voor thuis

HET DOEL VAN DE TEST

 

Het doel van deze profielbepaling is om een inzicht te krijgen in de kracht en verzwakking van jouw neurobiochemische systeem. Bij ieder neurotransmitter profiel, ook wel onze eigen natuur genoemd, horen bepaalde karaktereigenschappen.

 

De test geeft ook weer waar mogelijk onbalansen of tekorten zijn. Door het herstellen van één of meerdere verzwakte neurotransmitters wordt je helingsproces bevorderd.

De test bestaat uit twee delen. In beide delen kunnen vragen uitsluitend beantwoord worden met een ja of een nee.

 

  • Deel 1 geeft je natuurlijke persoonlijkheid en karakter weer.
  • Deel 2 geeft de mogelijke onbalans of tekorten weer in je neurotransmitter profiel. Deze onbalansen geven mij een goed inzicht in je omgang met stress, omgang met het dagdagelijkse, trauma, etc...

 

 

Dankzij deze test krijg je ook meer inzicht in jezelf en waarom je soms vastloopt in bepaalde gedragingen en patronen. Aan de hand van deze uitslag in combinatie met onze gesprekken en eventuele bloedonderzoeken, kunnen we gaan bepalen wat jouw stappen plan wordt om je terug beter in je vel en in je omgeving te voelen.

 

Deze test is een ontzettend waardevolle aanvulling in onze manier van holistisch behandelen. Doordat we je "karakter profiel" kennen, kunnen we voedingsadvies op maat geven om je meer

in je kracht te laten komen.

Miek Maes

 

"Iedereen verdient het om bruisend en vitaal door het leven te gaan."

 

Ben je even de weg kwijt en krijg je jezelf niet op de rails gezet? Neem vrijblijvend contact met me om te voelen of ik je de juiste wegwijzers kan bezorgen.

Laatste nieuws

 

Holistic Personal Training voor dames.

 

Nutrition for performance. Cursus. 21 & 22 april 2018.

 

Lichen Sclerosus genezen! Mail me voor het gratis protocol!

Neem contact met me

 

Heidestraat 104, 3590 Diepenbeek

 

 

Telnr.: 0032 11 74 78 37

Copyright @ All Rights Reserved